OM MIG

OM MIG

Jag heter Anna Nordlöw och har arbetat i  över 20 år med människor på individ, grupp och organisationsnivå. Jag driver företaget IKI by anna och erbjuder arbetsplatsförlagda föreläsningar och utbildningar i hela landet. På min mottagning centralt i Gävle tar jag emot för samtal och gruppverksamhet. Jag har också goda erfarenheter och fina resultat av samtal via telefon.

Du har kanske som jag funderat några varv över meningen med livet. Finns det någon mening? Under min, inte helt spikraka väg, har jag landat i det som känns autentiskt och sant för mig. Det handlar om mitt eget ansvar i att ge livet mening. IKI betyder liv eller att leva. Att själv leva min potential, vara tacksam för det jag har och samtidigt skapa hopp i andra är min främsta passion. Företagsnamnet får spegla det jag tycker är viktigt på riktigt.

NÅGRA AV MINA UTBILDNINGAR

  • KBT terapeut

  • Coach

  • Beroendeterapeut

  • Yogalärare

”Yesterday I was clever, so I wanted to change the world.

Today I am wise, so I am changing myself.”

– Rumi

© Copyright - IKI by anna Producerad av Next Step Media